097 775-30-56
097 775-30-56
0 шт 0.00 грн.
Укр

Вибираємо м'які меблі для маленької спальні

Зазвичай житло ділиться на кілька функціональних зон. З них спальня - особлива, вона найбільш приватна, в ній людина знаходиться в найменш захищеному стані. Це місце для релаксації і сну. Ми пропонуємо замовити м'які меблі для сну і відпочинку в нашому меблевому салоні 4Sleep.

У будинку або квартирі великої площі спальня може бути виділена в окреме приміщення. І в ньому можна поставити повноцінне ліжко. Однак нерідко кут, в якому ставиться ложе, перетворюється в спальню лише на ніч, а вдень він може бути і кабінетом, і вітальнею. А то і дитячою кімнатою. В цьому випадку набагато краще зупиниться на придбання диван-ліжка.

замовити м'які меблі

Тонкощі вибору диван-ліжка

Вибираючи диван-ліжко, зверніть увагу на кілька важливих параметрів:

  • Габарити.
  • Розмір матраца (спального місця).
  • Наявність і тип механізму трансформації.

Габарити - зовнішні розміри, впливають на те, куди ви зможете поставити цей предмет меблів. При цьому треба врахувати, що він повинен стояти на деякій відстані від батарей опалення і підвіконь. Не забудьте, що розміри враховуються в розкладеному стані! На ринку меблевої продукції представлено безліч типів і моделей диванів-ліжок, що відрізняються кольором, розміром і конструкцією - від класичних до кутових. Так що знайти найбільш підходящий для вас варіант не складе труднощів.

Розмір матраца визначає величину спального місця. Для тих, хто ночує анахоретом досить ширини від 80 до 12 см. Для двох краще розташуватися на дивані шириною як мінімум 140 см, інакше буде тісно. Для комфорту уві сні важлива і довжина, матрац повинен бути більше вашого зростання на 20-25 см.

замовити м'які меблі

Механізм для трансформації (розкладання) дивана. У цьому є навіть деякий надлишок варіантів. Найпоширеніший з них - механізм «Танго», у ньому при розкладанні спочатку піднімається до клацання нижня подушка, після чого спинка знімається з фіксатора і приймає горизонтальне положення. Є більш екзотичні варіанти - акордеон, наприклад. Перераховувати всі способи розкладки диванів-ліжок немає сенсу. При виборі варто звертати увагу на дві речі: механізм повинен бути настільки простий, щоб ви самі могли, не ламаючи голови і рук, розкласти диван; надмірна кількість шарнірів і важелів - це потенційна несправність, що позбавляє можливості скласти або розкласти диван.

Каркас диван-ліжка повинен бути надійним і здатним витримувати чималі навантаження, при цьому мають характер вібрації, від якої розхитуються з'єднання, випадає кріплення. Кращим варіантом є конструкція з металу або з твердих порід дерева з металевими підсилюючими елементами.

Куток покупця

Контакти

097 775-30-56
 
4sleep.com.ua@gmail.com
Україна, м. Київ,
вул. Братиславська, 52, 3й поверх