097 775-30-56
097 775-30-56
0 шт 0.00 грн.
Укр

Ліжко з масиву дерева: переваги і властивості виробу

Ліжко, виконане з натурального масиву дерева, впишеться в спальню будь-якого стилю. Предмет меблів з екологічно чистого матеріалу, який володіє як власною енергетикою, так і цілком матеріальними властивостями - кольором, запахом, сприяє міцному, здоровому сну. Конструкція ліжка може бути зроблена з дерева повністю або частково - тільки основні елементи. Ви можете купити ліжко будь-якого типу в каталозі нашого салон 4Sleep.

купити ліжко

Купити ліжко з масиву дерева - це відмінне рішення, адже даний виріб виглядає добротно і презентабельно. Це не тільки комфортне спальне місце, але і дійсно прикраса інтер'єру. Меблі з дерева володіють такими позитивними якостями:

  • Вона міцна і здатна служити десятиліттями, за нею просто доглядати.
  • Це екологічно чистий матеріал, що особливо важливо, оскільки користування ліжком - це процес частково інтимний, місце відпочинку має бути безпечним у всіх відносинах.
  • Дерево красиво само по собі. Навіть при відсутності декоративних елементів меблі з нього виглядають вишукано і респектабельно.
  • Дерев'яне ліжко без праці вписується в будь-який інтер'єр. Сучасна технологія обробки деревини дозволяє виконати ліжко будь-якої форми та конфігурації.

Які породи дерева використовуються для виготовлення меблів

Найдешевші меблі виготовляються з панелей ДСП, МДФ і ДВП. Їх масив формується методом пресування стружок, тирси або целюлозного пилу, для додаткової міцності використовуються смоли. Оздоблення проводиться шпоном, плівкою ПВХ. Ліжка з ДСП досить гарні, але термін їх експлуатації невеликий - через змінні навантажень з'єднання елементів швидко слабшає, а кріплення починає випадати.

Більш дорогим і надійним варіантом є ліжка, виготовлені з деревини сосни, рідше ялини. Вона легко обробляється і не дуже дорога. Деревина цих порід м'яка, міцність її недостатня для тривалої експлуатації, проте вона більш екологічно чиста, ніж ДСП. При обробці використовується шпонування цінними породами і прикраса декоративними елементами.

Дорогі, елітні, меблі виготовляють з цінних і твердих порід дерева. Перерахуємо їх у порядку збільшення міцності і цінності:

  • Кедр - схожий за властивостями на сосну, але володіє неповторним запахом.
  • Береза ​​- дерево тверде, але малюнок текстури невиразний.
  • Дуб - міцний, має унікальний запах і кольір. Краса текстурного малюнка залежить від напрямку розпилу стовбура - тангенціальний більш привабливий, ніж радіальний.
  • Горіх - південні породи, які ростуть в Туреччині, Греції або на Балканах. Чудовий колір, запах, красивий малюнок текстури. Міцність середня.
  • Екзотичні породи - дерева, які ростуть в тропіках. Їх деревина володіє сильним запахом і насиченим кольором, вибагливим текстурованим малюнком. Міцність порівнянна з металом.

Фінішну обробку ліжок з масиву дерева виконують прозорим лаком, морилками або восковими мастиками. При цьому намагаються підкреслити красу текстури малюнка і посилити колір.

Куток покупця

Контакти

097 775-30-56
 
4sleep.com.ua@gmail.com
Україна, м. Київ,
вул. Братиславська, 52, 3й поверх