097 775-30-56
097 775-30-56
0 шт 0.00 грн.
Укр

Трансформери з підйомним механізмом

До вибору ліжка необхідно підійти серйозно. Адже це не тільки предмет інтер'єру, але і ваш особистий, приватний, навіть інтимний простір, в якому ви будете проводити чималу частину свого життя. Тому краса і практичність повинні оптимально поєднуватися і доповнювати один одного. Якісні ліжка Київ представляє в великому асортименті в меблевому салоні 4Sleep.

ліжка Київ

Зараз в меблевих магазинах можна придбати не тільки ліжка традиційної конструкції, але і так звані трансформери з підйомним механізмом. Останні дають можливість звільнити простір кімнати днем. Додатковим бонусом є наявність в них ніші для зберігання речей - як постільних речей, так і будь-яких інших. При виборі ліжка варто звертати увагу на те, як виконано підставу (основу). Воно буває як у вигляді металевого каркаса (сітки), так і з гнучкими ламелями - вони копіюють форму тіла і розвантажують хребет, що може бути корисно тим, хто веде активний спосіб життя.

Які ламелі краще

Ламелі можуть бути виконані зі смуг синтетичного матеріалу і з дерева. Синтетика дешевше, але схильна до розтягування, через що матрац провисає і стає незручним. Найбільшим ортопедичним ефектом володіють ламелі з тонких, пружних дощечок. Як правило, їх виготовляють з деревини твердих порід. Найпростіший і дешевий варіант - береза. Надійніше, але і дорожче, бук і тополя. Дощечки мають достатню пружність, щоб витримати вагу тіла людини. Вони закріплюються на металевій рамі і добре пружинять, надаючи максимальний комфорт під час сну. Сітчаста конструкція добре вентилюється, тому матрац ліжка залишається сухим. Спати на ньому комфортно.

Підйомні механізми

Підйомні механізми ліжка служать для збирання рами з матрацом в нішу на час, коли в ліжку немає потреби. У нижній частині ніші є відсік, де можна зберігати будь-які речі, а не тільки постільну білизну і ковдри (хоча такий варіант більш гігієнічний і тому кращий).

Вони можуть бути трьох типів:

  1. Ручні ричажні.
  2. На спіральних стальних пружинах.
  3. На газових пружинах.

Ручні ричажні прості і дешеві. Однак для користування ними необхідний навик і деяка фізична сила. Спіральні сталеві пружини найбільш прості, але можуть з часом змінити форму через втому металу. Найбільш доцільним є варіант механізму трансформації на газових пружинах. У них використовується пружність газового середовища (зазвичай в циліндр закачується азот) - той же принцип застосовується в так званих газових ліфтах, які піднімають кришку багажника автомобіля.

Куток покупця

Контакти

097 775-30-56
 
4sleep.com.ua@gmail.com
Україна, м. Київ,
вул. Братиславська, 52, 3й поверх