097 775-30-56
097 775-30-56
0 шт 0.00 грн.
Укр

Ключові конфігурації диванів

Вибираючи м'які меблі в квартиру або заміський будинок, кожен керується такими критеріями, як надійність, зручність, стильність, екологічність. У будинку повинно бути затишно, комфортно і красиво. Створити гармонійне середовище допомагають вдало обрані меблі. У більшості випадків сучасні квартири мають велику площу, в порівнянні з квартирами в старих будинках, планування в нових будинках більш зручне і різноманітне. Завдяки цьому, є можливість створювати оригінальні варіації інтер'єру, використовуючи найрізноманітніші предмети меблів. Сьогодні користуються популярністю м'які розкладні дивани для відпочинку. Завдяки сучасному розвитку інформаційних і цифрових технологій, можна легко купити диван в Києві відмінної якості, перебуваючи в будь-якому регіоні України. Адже меблеві салони столиці відрізняються якістю і надійністю в поєднанні з демократичними цінами.

Основні типи сучасних диванів

Наприклад, дивани «розкладачки»: італійська, американська, французька. Відрізняються такі дивани кількістю додавань і товщиною матраца. Французький диван «розкладачка» і італійський мають три складання. Розбираються вони перпендикулярно стіні. У моделі італійської розкладачки не потрібно знімати подушки, так як вони мають фіксацію і йдуть при трансформації під ліжко.

купити диван в Києві

Американський диван «розкладачка» має рівний матрац і повноцінні ламелі матрацній опори. Таку модель можна розкладати вздовж стіни і диван має два складання.

Найпоширеніша, що часто купується, розкладачка зручних кутових диванів, де спальне місце розкладається на ширину куточка - це диван з механізмом «Дельфін» або «Пантограф». Для розбирання цієї моделі дивана необхідно витягнути висувний блок під сидінням і підняти його на рівень сидіння. Так з висунутої частини і сидіння вийде спальне місце. В розкладеному вигляді не буде займати багато місця в кімнаті.

купити диван в Києві

Для вузької, невеликою за габаритами кімнати підійде диван з механізмом «Книжка».

Розкладається такий диван уздовж стіни і займає мало місця.

Є модель дивана з розкладним механізмом «Акордеон». Розбирається він поперек кімнати. Складається механізм з трьох частин. Перші два блоки складають ліжко, а третій блок - сидіння. Є ящик для зберігання спальної білизни. В розкладеному вигляді диван має зручне, рівне спальне місце, без перегинів, в порівнянні з механізмом «Книжка». Розкладати потрібно його акуратно, щоб не пошкодити підлогу.

купити диван в Києві

Така різноманітність механізмів і конфігурацій дозволяє підібрати ідеальний диван для будь-якого інтер'єру.

Куток покупця

Контакти

097 775-30-56
 
4sleep.com.ua@gmail.com
Україна, м. Київ,
вул. Братиславська, 52, 3й поверх