097 775-30-56
097 775-30-56
0 шт 0.00 грн.
Укр

ТОП 9 незвичайних ліжок

Якщо ви вирішили купити м'які меблі в Києві, то за якими критеріями ви вибираєте ліжко? Напевно, воно повинно бути зручним. Це головне. Бути красивим, вписуватися в інтер'єр. Так само непогано. Не дуже дорогим - для багатьох актуально. Що ми забули? Ну да, тривіальне «а поцілувати». Чи може цей предмет меблів задовольняти якісь особливі запити? А, власне, чому б і ні? Сьогодні ми вам перерахуємо кілька ексклюзивних рішень, чи знайдете для себе відповідне?

Отже, ось вам незвичайні форм-фактори ліжок, як їжа для роздумів:

Ембріон. Мінімалізм розміру N факторіал. В якому становищі заснули, в тому і прокинулися. Можливо, це навіть екстремально - ліг на спину, так і пролежав всю ніч. А як підводники сплять? Адже там аби хоч краєчком тіла до чогось притулитися, після чого повернути в дійсність може тільки сигнал бойової тривоги.

купити м'які меблі в Києві

Книжка. Автором пропозиції є дизайнер з Японії Юсуке Сузукі (гусари, мовчати). Ліжко складається з матраців-сторінок, які можна «перегортати». На одній спиш, на інший з гейшею хайку складаєш. Зручно!

купити м'які меблі в Києві

Сендвіч. Не цілком стандартний варіант. Підійде для дитячої кімнати або для фанатів Макдональдса. Увага! Всидіти на дієті після такого ліжка дуже складно.

купити м'які меблі в Києві

Ліжко Снігуроньки (Снігової Королеви). Представлена ​​в готелі Icehotel 365, побудованої в парі сотень кілометрів від Полярного кола. Екстремально низька температура в номері. Щоб не стати Каєм з крижаним серцем, постояльців одягають в термобілизну, дають пухові спальники і гарячі напої. На такий бівак туристи-екстремали записуються за кілька місяців вперед.

купити м'які меблі в Києві

Гніздечко. Виключно екологічно чисті матеріали. Варіант запропонований компанією Merav Eitan & Gaston Zahr. Непогане місце для творчих роздумів в стилі поміщика Манілова. Ліжко викликало фурор на виставці «Зелений сад», що проводився в 2008 році.

купити м'які меблі в Києві

Килим літак. По-іншому не назвати. Ліжко ширяє в повітрі, вантажопідйомність 800 кілограм (Cessna 172 стільки не потягне). Запропоновано голландцем Janjaap Ruijssenaars. В основі конструкції поле, створюване промисловими магнітами.

купити м'які меблі в Києві

Ліжко щелепи акули. Запропоновано Joseph Reginella, фанатом фільму жахів «Щелепи». Дядько не дружить з головою, він її підсунув племіннику. Батьки в захваті - дитя всю ніч боїться сказати мяу і відкрити очі, а вони можуть займатися чим завгодно.

купити м'які меблі в Києві

Мережа. Тривіальний гамак, збільшений до неймовірних розмірів. Вистачить на всю шведську сім'ю. Ну, якщо хто зрозумів, про що це я.

купити м'які меблі в Києві

Бочка. Як вам пропозиція поспати в старовинній дубовій бочці об'ємом 3 тис. літрів? Казку Пушкіна про Царя Салтана згадувати станете? Якщо будете у нас, в Португалії, зайдіть в готель The Yeatman. Там ви зможете спробувати це чудо. Стверджують, що сон в бочці міцний, як і портвейн, що просякнув деревину. Цікаво, розсіл вранці принесуть?

купити м'які меблі в Києві

Куток покупця

Контакти

097 775-30-56
 
4sleep.com.ua@gmail.com
Україна, м. Київ,
вул. Братиславська, 52, 3й поверх