097 775-30-56
097 775-30-56
0 шт 0.00 грн.
Укр

Ліжко з підйомним механізмом: Переваги і особливості виробу

Ліжка з підйомним механізмом відрізняються від звичайних моделей тим, що під основою для матраца в них є місткий короб, в якому можна зберігати різні речі. Такі вироби набирають популярність завдяки своїй зручності, багатофункціональності та практичності. Ключову роль в таких ліжках грає підйомний механізм, його зручність і надійність. Не дивно, що багато хто воліє купити ліжко з підйомним механізмом, ніж громіздкі традиційні вироби.

купити ліжко з підйомним механізмом

Який підйомний механізм вибрати?

Завдяки підйомному механізму спальне місце можна підняти і встановити в певному положенні. Тим самим відкривається доступ до білизняного відсіку, який використовується для зберігання постільних речей, одягу та інших предметів. Елементи підйомного механізму кріпляться до боковин і основи каркаса.

Існує 3 варіанти виготовлення підйомних механізмів:

  1. Ручний на петлях. Гранично проста і надійна конструкція, яка не має додаткових пристроїв. Її мінус в необхідності докладати значні фізичні зусилля для підняття спального місця.
  2. На пружинах. Конструкція також досить проста, а зусиль для підняття ліжка потрібно набагато менше. Але наявність пружин вимагає їх періодичної заміни.
  3. На газових амортизаторах. Найзручніший механізм, що дозволяє з легкістю підняти спальне місце і зафіксувати його під потрібним кутом. Конструкція надійна і довговічна, однак і вартість ліжок з амортизаторами вище, ніж інших моделей.

Переваги ліжок з підйомним механізмом

Найбільша привабливість ліжок з підйомним механізмом в тому, що в них поєднуються зручне спальне місце і місткий білизняний відсік. При наявності такого виробу відпадає необхідність у покупці шафи для зберігання постільних речей. Тому такі ліжка - ідеальне рішення для невеликих квартир, де постійно відчувається дефіцит вільного місця.

Потрібно відзначити великий асортимент ліжок з підйомним механізмом. Ви можете вибрати стаціонарний або вбудований виріб (ліжко-шафа). Ліжко може бути односпальним, двоспальним або полуторним. Можна вибрати виріб в певному дизайнерському виконанні, щоб воно гармонійно вписалося в інтер'єр. Важливою перевагою є відсутність під ліжком вільного простору, що виключає накопичення під ним пилу.

Варіанти виконання

При виготовленні ліжок можуть використовуватися такі матеріали, як масив дерева, ДСП, МДФ і метал. Також можна вибрати матеріал обшивки. Для неї використовують тканину, натуральну і штучну шкіру. Конфігурацію теж можна підібрати на свій смак, але зазвичай це прямокутна форма.

Куток покупця

Контакти

097 775-30-56
 
4sleep.com.ua@gmail.com
Україна, м. Київ,
вул. Братиславська, 52, 3й поверх