097 775-30-56
097 775-30-56
0 шт 0.00 грн.
Укр

Чому купити каркасне ліжко - це вигідне рішення?

Всі, у кого вдома стоїть ліжко, виготовлене ​​вітчизняними майстрами в минулому столітті, знають, що це масивний виріб, що має суцільне основу. Вважалося, що саме так можна досягти надійності і забезпечити бездоганну службу на багато років. Але сьогодні промисловість пропонує сучасні моделі, які мають каркасну конструкцію. Купити каркасне ліжко - це сучасне і розумне рішення. Основа робиться з окремих ламелей, матеріалами для яких служать деревина або метал. Такий виріб має істотно меншу масу, але при цьому зберігає високі експлуатаційні характеристики, зокрема, міцність і надійність.

Купити каркасне ліжко

Особливості каркасного ліжка

Ламелі - це вузькі панелі, що мають вигнуту форму. За їх допомогою формується каркас ліжка, який має полегшену масу і забезпечує хорошу вентиляцію матраца. При цьому він досить міцний за рахунок використання надійних матеріалів. Найчастіше це пресована фанера, що володіє помірною ціною при хороших експлуатаційних характеристиках. Вигнута форма ламелей надається для забезпечення найбільшої підтримки в найбільш навантажених зонах. Необхідно підбирати ліжко, що в повній мірі відповідає обраному матрацу. Саме так можна добитися від нього максимального ортопедичного ефекту.

Говорячи про ортопедичні матраци, слід зазначити, що вони повинні використовуватися виключно на каркасних ліжках. Це обов'язкова умова, яка прописується виробниками в керівництві з експлуатації. Тільки в разі її дотримання гарантується бездоганна служба матраца протягом всього експлуатаційного терміну. За рахунок належної вентиляції він збереже свою форму, властивості і забезпечить комфортний і здоровий сон.

Якісний матрац, покладений на каркас з вигнутих ламелей, дозволить:

  • розвантажити хребет;
  • відновити кровообіг по всьому тілу;
  • забезпечити комфортне положення під час сну;
  • правильно розподілити вагу тіла по всій поверхні ліжка;
  • зняти м'язову напругу;
  • займати стійке положення і не скочуватися на середину ліжка, що особливо важливо для двоспальних матраців.

Поєднавши якісне каркасне ліжко і ортопедичний матрац, ви отримаєте ідеальне місце для здорового сну і повноцінного відпочинку. Залишається тільки вибрати моделі, які будуть зручні для вас і підходити один одному, щоб щоранку прокидатися з відчуттям бадьорості, повним сил і в чудовому настрої.

Куток покупця

Контакти

097 775-30-56
 
4sleep.com.ua@gmail.com
Україна, м. Київ,
вул. Братиславська, 52, 3й поверх